21 juli

Arbetet med att få på den nya panelen är nu i full gång. Jag och barnen passade på att slipa av ett gammalt skåp.
 
Just nu ser det inte så snyggt ut, men det ska bli!
Dessutom har M varit duktig och fått i det lilla fönstret uppe på loftet. Fönstret under loftfönstret tillhör sovrummet.
 
L slipade och slipade. Detta skåp stod inne i den lilla stugan från början och jag vill behålla det för nostalgins skull. Det kommer att målas om i mer eller mindre samma kulör igen också för att behålla lite minnen av den gamla stugan. Det kan ju tyckas mäkligt eftersom vi inte har några egentliga band till gamla stugan och heller aldrig har sovit över i den, utan bara resulot flyttat bort den och byggt en ny stuga. Men det känns lite fint mot de gamla ägarna på något vis. Antagligen har ju de gillat plasten en gång lika mycket som vi gör nu. De har också lagt ner mycket tid och energi på tomten. Tyvärr satte sjukdom och ålder stopp för att hålla tomten i ett gott skick vilket vi märkte vid vårt första besök.
 
Lillebror ville hellre köra radiostyrd bil än att slipa. Egentligen är det storebrors bil, men han är inte alls lika intresserad av den som lillebror.
 
Voila! Presseningen är borta från fönstret! Äntligen har vi vår fina panoramautsikt igen. Man mår inte direkt dåligt av att sitta vid bordet och äta frukost. Eller jordgubbar...
En framtida altan ska komma här utanför och tanken är att den ska vara helglasad. Vi får se vad budgeten räcker till.
 
Panel på!
 
Barnkammare var det ja! Grodor, ödlor och även fisk trivs hos oss som barn.
Även våra barn trivs!
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: