Kök!

Nu är det beställt! Köket...
Det kommer i mitten av maj.
På något sätt känns det som en viktig milstolpe i hela bygget. Helt plötsligt kommer vi att ha ett kök där vi kan laga mat. Inte bara en grill och ett Triangiakök och att förbereda maten på köksbordet. Det absolut skönaste är nog ändå att det kommer in en diskho.
Tänk så bortskämd man är egentligen. Många människor i världen har inte en diskho och för länge sedan hade man inte de...

Första försöket...

Idag gjorde vi årets första försök till besök i stugan. Vi utgick från att vägen skulle vara stängd (pga tjällossning), men tänkte att om vi inte kunde komma fram så skulle vi fika istället.
Vi åkte upp och naturligtvis var vägen stängd. Att gå 4km med två små barn och ingen barnvagn kändes inte som ett lockande alternativ. Vi åkte till Vansbro Kafé och fikade istället. Nytt försök blir nog till Kristi Himmelsfärd.

Nästan ett kök

Idag var vi på väg till Ikea i Valbo för att köpa köket till stugan. Köket blir så litet att alla paket skulle rymmas i skuffen på vår SAAB 9-3. Men så upptäckte sambon att ett skåp inte fanns i lager. Skulle vi åka till Västerås istället? Vi insåg att kloclan skule bli alldeles för mycket innan vi var hemma igen. Så vi hoppade över resan och åkte och fikade istället. Kanske, kanske åker vi imorgon istället...

Sjötemat växer

Kuddfodral

Hämta fler inlägg