Oktober 2011 - Sista besöket?

Nu börjar stugan kännas användbar. Alla väggar är målade två gånger, golvet är inlagt, vi har lite möbler och vi har fått in ett handfat med kommod. Det fattas lister, säng, kök, en fungerande spis och gardiner. På det stora hela. Ett par mattor skulle nog också behövas. Sen ska loftet göras i ordning. Antagligen kommer ingen att sova där uppe, utan det kommer att bli ett litet förråd. Själva stugan är så liten att vi inte har just någon plats för förvaring. Typ ljus, papper och flytvästar kommer att få husera där uppe.



Litet hörnskåp som antagligen kommer att få flytta in i sovrummet och med stor sannolikhet kommer att målas svart. Om vi hittar nycklarna till skåpsluckorna....
Spisen ska (om vi ska behålla den) få nya knappar, nya slangar och lite allmän renovering. Stolarna ska målas om och eventuellt bordet också. Det kan hända att bordsskivan blir laserad i en mörkare ton. Vi får se. Det känns inte höprioriterat just nu.


En sensommardag var jag och L på lingonpromenad och passade på att bygga det här trollet i ett stenröse på vägen ner till stugan. Det heter nu Lingontrollet.


Här var det jag och A som var på promenad och hittade pinfärsk spillning. Med stor sannolikhet en björn. Vi gick tillbaka till stugan rätt snabbt igen...


Reklam för Grumme eller Höganäs.
Det är en underbar känsla att få diska direkt i sjön! Tyvärr slog jag sönder en kopp mot stenen.
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: